NiNO viert eerste successen Agenda Natuurinclusief 2.0

15-11-2023
616 keer bekeken

Begin deze maand werd de Agenda Natuurinclusief 2.0 gelanceerd, met ambities en acties voor een natuurinclusieve samenleving. Deze Agenda is het resultaat van een intensieve samenwerking in tien domeinen.

Op 9 november werd tijdens het informeel Natuurinclusief Nationaal Overleg (NiNO) in De tuin van de Smid te Leiden de lancering van de Agenda Natuurinclusief gevierd.

Tijdens deze informele bijeenkomst stonden de aanwezige leden stil bij de successen die de Agenda nu al boekt. In de eerste week na de lancering, leidt deze al tot enthousiaste reacties. Alleen door te dóen maken we onze ambitie voor een natuurinclusieve samenleving waar. Veel partijen blijken bereid hun handtekening te zetten onder de Agenda en bij te willen dragen aan een natuurinclusieve samenleving. De draagkracht voor deze ambities spreekt van hoop voor een groenere samenleving.

Middenin Polderpark Cronensteyn en met muziek van indie-duo Meyendel werden deze eerste successen gevierd en dachten aanwezigen samen na over het verder laten landen van de agenda. Onder leiding van OFL-voorzitter André van der Zande vonden onder meer gesprekken plaats met het programmabureau over de nu aangebroken appreciatiefase. Ook spraken aanwezigen over de inzet van communicatie, participatie en evenementen voor de zichtbaarheid van de Agenda.

Meer zien? Bekijk hier het sfeerverslag van het informele NiNO van 9 november (PDF, 6,74).

Nieuwsgierig geworden naar de Agenda Natuurinclusief en de beweging daarachter?

> Lees meer op de projectpagina

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving
Rijnstraat 8 | 2515 XP | Den Haag
Postbus 20901 | 2500 EX | Den Haag
E-mail: info@ofl.nl

Linkedin Youtube

OFL | Brengt samenwerking verder


Cookie-instellingen