Vacature: OFL-Secretaris voor het Platform Spoorgoederenvervoer

22-06-2023
429 keer bekeken

De vacature is inmiddels gesloten. U kunt dus niet meer reageren hierop.

De secretarissen van het Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving (OFL) organiseren samenwerkingsprocessen rondom diverse onderwerpen. Voor het nog op te richten Platform Spoorgoederenvervoer zijn we op zoek naar een secretaris voor de duur van het project. Jij komt aan de wieg te staan van dit platform. Wil je weten wat je gaat doen? Lees dan snel verder!

Het Platform Spoorgoederenvervoer wordt een overlegstructuur voor spoorvervoerders, rijksoverheid, lokale en regionale overheden, Prorail en bewonersvertegenwoordigers. Spoorgoederenvervoer is een uitdagend thema waar veel belangen bij elkaar komen. Als duurzaam transportmiddel is het een belangrijke manier om onze klimaatambities waar te maken. Gebruik van het spoor zorgt ook voor een afname van vrachtwagens op de weg en dus minder files. Aan de andere kant kunnen mensen in de omgeving van het spoor overlast ervaren van trillingen of geluid. Ook maken mensen zich zorgen over het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Lees meer over het Platform Spoorgoederenvervoer

Wat jij gaat doen

Als secretaris ga jij in eerste instantie samen met het betrokken ministerie de opdracht helder omschrijven. Dit doe je door goed te kijken, luisteren en analyseren. Kerntaken voor jou zijn het ontwerpen van de strategische lijnen, organiseren van bijeenkomsten, excursies, werkbezoeken en andere werkvormen. Met als doel het bevorderen van de samenwerking tussen de betrokken partijen.

Zie jij jezelf hier al werken?

Als secretaris ontwerp je een goed overleg, maar je bent ook betrokken bij het proces en verdiept je inhoudelijk in het werkterrein. Herken jij jezelf hierin?

De vacature is inmiddels gesloten. U kunt dus niet meer reageren hierop.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving
Rijnstraat 8 | 2515 XP | Den Haag
Postbus 20901 | 2500 EX | Den Haag
E-mail: info@ofl.nl

Linkedin Youtube

OFL | Brengt samenwerking verder


Cookie-instellingen